Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cristina Caporicci

Professora de guió i guionista de ficció.

Des de l’any 1999 és Cap d’Estudis i Professora de la Fundació Taller de Guionistes de Barcelona, on es cursa el Màster d’Escriptura per a Cinema i Televisió de la Universitat de Barcelona (UB).

Entre els anys 2004-2007 ha sigut Tutora del Curs Inicial i de la Tutoria d’Anàlisi de guió del Máster Internacional d’Escriptura per a Cinema i Televisió de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Anteriorment ha treballat com a Professora de Guió de la Productora Andalucía Digital Multimedia. Málaga. Any 2000.

Com a guionista, ha participat en el desenvolupament de la Bíblia de la sèrie: “Majoria Absoluta”, de Joaquim Oristrell. Anys 2000-2002
Ha treballat en aquesta sèrie com a guionista del telefilm que va donar inici a la sèrie i a la primera, segona, tercera i quarta temporada, de 13 capítols cadascuna. Aquesta sèrie es va emetre a TELEVISIÓ DE CATALUNYA (TV3) entre els anys 2002-2004.

També com a guionista ha treballat en la sèrie: “Abuela de verano”, de Joaquim Oristrell. La primera temporada, de 13 capítols, va ser emesa per TELEVISIÓN ESPAÑOLA (TVE) a l’any 2005.

És creadora y co-guionista, juntament amb Oliva Acosta, del llarg metratge de ficció “La luz descalza” , actualment en pre-producció por Olivavá Producciones.

Finalista del VII premi SGAE de Guió “Julio Alejandro” i Premi Especial pel llarg metratge de ficció “En la puta calle” 2010 actualment en pre-producció por Rodar i Rodar.

Co-guionista, juntament amb Claudia Cruz, del llarg metratge de ficció “Diosas de carne y hueso” , actualment en pre-producció por Hierbabuena Producciones, Bogotá-Colombia.

  • Majoria absoluta
Produccions a les que ha participat

2002 / Joaquí­n Oristrell