Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Josep Padró

Josep Padró Piedrafita és tècnic superior en Realització d'audiovisuals amb 10 anys d'experiència laboral en el sector. Ha realitzat diversos estudis relacionats amb la producció televisiva i ha assistit a nombrosos cursos i seminaris d'especialització en direcció. Ha treballat com a operador de càmera, productor o muntador en múltiples programes i documentals de TV, així com en informatius.
Actualment resideix a Barcelona i està treballant com a autònom per a diverses empreses del sector audiovisual. Sempre en l'equip de direcció-realització ocupant diferents rols, des de segon ajudant de realització a director. Durant aquest temps ha dirigit-realitzat: tres programes i una sèrie de ficció per a TV3, dos programes i una sèrie de ficció per a TV local, sis documentals (entre televisions autonòmiques, canals temàtics o institucions), cinc espots publicitaris i més de cent vídeos per a empreses.
També dirigeix ​​cursos de formació contínua organitzats per la FAPAE i les APIC. Proporciona seminaris sobre direcció, llenguatge i desenvolupament audiovisual a l'escola Editrain. És professor de l'assignatura "direcció documental" de l'escola El Plató de Cinema. I ha col · laborat amb la revista Tecnologia Audiovisual on té una secció pròpia anomenada "Realització".

  • El complex de Stradivarius
  • El complex de Stradivarius
  • El complex de Stradivarius
Produccions a les que ha participat