Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Qui Som

Hola!

CATALAN FILMS & TV (CF&TV) és el motor per a la internacionalització de les empreses audiovisuals catalanes, establint lligams locals, nacionals i internacionals i promovent la presència de productes i empreses catalanes a mercats i festivals.

La nostra missió

L’objectiu de Catalan Films & TV és augmentar la participació de la indústria audiovisual catalana a mercats internacionals i incentivar la coproducció i la distribució. A més, també dóna suport a pel·lícules i talent seleccionat en els festivals internacionals del món i és el representant oficial de la indústria en festivals i mercats clau.

En associació amb els seus diferents socis, Catalan Films & TV treballa per a promoure ficció, documental, animació, programes destinats a televisió i curtmetratges catalans.

Baixeu-vos les últimes memòries d'activitats

pdf | 21.44 MB
pdf | 7.05 MB

L'equip

Mar Medir

Coordinadora
Mar Medir (Palamós, 1981) és llicenciada en Publicitat i RRPP (UAB, 2003) i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UB 2012). Ha cursat els postgraus de l’ESCAC en Line Producing i Producció Executiva i el de Desenvolupament de Projectes com a alumna convidada. Des del 2005 treballa en l’àmbit de la producció executiva en productores com Oberon Cinematogràfica, El Kinògraf o Inicia Films i ha participat en projectes com Luisa no está en casa, Celia Rico (Biennale di Venezia 2012), Elisa K, Judith Colell i Jordi Cadena (Festival de San Sebastián 2010), La teta asustada, Clàudia Llosa (Ós d’Or, Berlinale 2009), La Plaga, Neus Ballús (Berlinale 2013; Premis Lux 2013) o Godka Cirka, Àlex Lora (Sundance 2013). Durant tres anys ha estat gerent de l’associació de productores de documentals Pro-Docs i actualment és coordinadora de Catalan Films & TV.

Patricia Bonet

Tècnica Internacional
Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, amb el Màster Europeu en Gestió de l’Empresa Audiovisual impartit a la Media Business School, amb el suport del Programa Media II de la Unió Europea.
Treballa a la companyia Lolafilms, productora cinematogràfica de títols com “Belle Epoque”, “Torrente”, “La niña de tus ojos”, “La comunidad”, “El septimo dia”, "Soldados de Salamina” etc.. Allà té l’oportunitat de participar en diferents àrees de l'empresa al llarg de la seva estada: desenvolupament i pre-producció de projectes, post-producció dels llargmetratges de parla espanyola i anglesa i finalment seguiment de les vendes internacionals. L'any 2010 s'incorpora a l'equip de Catalan Films & TV i en l'actualitat s'encarrega de l'àmbit de festivals i web.

material corporatiu

Des de l'any 2005 Catalan Films & TV gaudeix d'una nova imatge gràfica. Aquesta està integrada per un logotip i un senyal, que conjuntament simbolitzen de manera molt dinàmica el món de l'audiovisual. La nostra identitat visual està subjecta a un manual corporatiu, que és d'obligat compliment en totes les seves aplicacions.

En aquesta secció també us podreu descarregar versions del logo en diferents formats. Us recordem que es tracta d'una marca registrada per Catalan Films & TV i qualsevol ús no autoritzat suposa una infracció.

Per altres formats, si us plau contacteu amb catalanfilms@gencat.cat, telèfon +34935524940.