Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Àlex Casanovas

  • Celia's lives
  • Phoenix 11·23
  • Volando voy
  • A time of silence
  • An Internal Matter
  • Susanna
  • The Sinking Of The Titanic
  • Manila
  • Barcelona 1714
  • Citizens
  • A_nes_a (Amnesia)
  • Deuce
  • Pinocchio's Death
  • Oh What a Joy!
  • The Autumn of History
  • Moros a la costa!
All filmography

2021 / Marcel Buisan

2020 / Imanol García

2019 / Anna M. Bofarull

2016 / Ventura Pons

2015 / Alexandre Casanovas

2015 / Carlos Rufete

2014 / Marc Nadal

2013 / Pablo Cassá

2011 / Joel Joan, Sergi Lara

2006 / Antonio Chavarrías

2005 / Miguel Albaladejo

2000 / Lluís Maria Güell, Xavier Borrell, Enric Banqué

1995 / Carles Balagué

1995 / Antonio Chavarrías

1993 / Antonio Chavarrías

1991 / Antonio Chavarrías