Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Álex Catalán

  • Be Yourself
  • Under the Same Sky
  • Camino
  • Who Killed Bambi
  • A Perfect Day
  • Smoke & Mirrors
  • Yuli
  • Adú
  • Mercy
All filmography

2020 / Salvador Calvo

2019 / Mandi Riggi

2018 / Icíar Bollaín

2016 / Alberto Rodríguez

2015 / Fernando León de Aranoa

2013 / Santi Amodeo

2009 / Jesús Font

2008 / Sílvia Munt

2007 / Javier Fesser