Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Amanda Villavieja

  • The legend of time
  • Dans la Ville de Sylvia
  • A Picture of David
  • Literatures of Exile
  • Black Memory
  • Swimming
  • A Certain Truth
  • The Damned
  • Ich bin Enric Marco
  • Joan Miró: The Man Who Turned Painting Upside Down
  • 3055 Jean Leon
  • The Double Steps
  • Bell Viatge
  • Les coses de la vida són així i no li donis més voltes a la bicicleta
  • Flying
  • The fish Sebastiano
  • Futures Market
  • Parrot at the Milkbar
  • Murieron por encima de sus posibilidades
  • Falciani's Tax Bomb
  • Miriam Lies
  • Atma
  • To See a Woman
  • Outskirts
  • The Odd-Job Men
  • Schoolgirls
  • De una isla
  • The Mexican Suitcase
  • My Life with Carlos
  • KANIMAMBO
  • The Pit
  • The Clay Diaries
  • Passersby
  • Sofia by Laia Manresa
  • The Next Skin
  • Atma
  • Liberty Park
  • The movie of our lives
  • Love Me Not
  • Les Unwanted de Europa
  • Schoolgirls
  • Francesca and Love
  • Sica
  • The Forgotten Parts of History
  • One Year, One Night
  • En construcció
  • Las cuatro esquinas y Madrid
All filmography

2021 / Neus Ballús

2021 / Alba Sotorra

2021 / Carla Subirana

2021 / Isaki Lacuesta

2020 / Xavier Esteban Casas, Odei A. Etxearte

2020 / Pilar Palomero

2019 / Lluís Miñarro

2019 / José Luis Guerín

2018 / Natalia Cabral, Oriol Estrada

2017 / Mònica Rovira

2017 / Fabrizio Ferraro

2016 / Isaki Lacuesta, Isa Campo

2016 / Carla Subirana

2016 / Txema Torres

2016 / Enrique Baró Ubach

2015 / Luís Aller

2015 / Ben Lewis

2014 / Laia Manresa

2013 / Ines Thomsen

2012 / Carla Subirana

2011 / Isaki Lacuesta

2011 / Carla Subirana, Adán Aliaga, Hwidar

2011 / Marcel·lí Antúnez

2011 / Ricardo Íscar

2011 / Mercedes Álvarez

2011 / Isaki Lacuesta

2010 / Trisha Ziff

2009 / Isaki Lacuesta

2009 / Santiago Fillol, Lucas Vermal

2008 / Carla Subirana

2008 / Abel García Roure

2008 / Germán Berger

2007 / José Luis Guerín

2007 / Iván Morales

2007 / Joaquim Jordà

2006 / Isaki Lacuesta

2006 / Xavier Montanyà

2006 / Agustí Vila

2005 / Raúl Cuevas

2001 / José Luis Guerín