Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Antón Laguna

  • The Consul of Sodom
  • Red Lights
  • No rest for the wicked
  • Combustión
  • El Niño
  • Palm Trees in the Snow
  • Yucatan
  • Legado en los Huesos
  • Ofrenda a la Tormenta
All filmography

2020 / Fernando González Molina

2019 / Fernando González Molina

2018 / Daniel Monzón

2016 / Fernando González Molina

2014 / Fernando González Molina

2013 / Daniel Monzón

2012 / Daniel Calparsoro

2011 / Rodrigo Cortés

2011 / Enrique Urbizu

2009 / Sigfrid Monleón