Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Aram Garriga

  • Where is does the Tide Become National?
  • The Second Home
  • Ciutat Oculta
  • Womankind
  • Introspective
  • American Jesus
  • The Heimlich Maneuver
  • Introspective
  • American Jesus
  • An American Satan
  • Introspective
  • American Jesus
  • An American Satan
  • Ciutat Oculta
  • American Jesus
  • Ciutat Oculta
  • The Heimlich Maneuver
  • The Heimlich Maneuver
  • An American Satan
All filmography

2018 / Aram Garriga

2014 / Manolo Vázquez

2012 / Aram Garriga

2010 / Andrés Bujardón

2010 / Carlos Benpar

2009 / David Pallarès

2009 / Aram Garriga