New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Carles Jover

  • Waves of Liberty
  • Ecotourism
  • Cuisine d'auteur
  • Dalí à la carte
  • Guinovart: The Spiral And The Straight
  • Robert Llimós: The Joy Of Living
  • Perico Pastor: Everyday Color
  • Havanera
  • Broto: Capturing The Intangible
  • Waves of Liberty
  • Ecotourism
  • Primats
  • Ricardo Montalbán en España
  • Waves of Liberty
  • Ecotourism
  • Dalí à la carte
  • Primats
All filmography

2007 / Carles Jover

2007 / Carles Jover

2004 / Martín González Damonte

2003 / Martín González Damonte

1996 / Carles Jover

1993 / Antoni Verdaguer

1993 / Antoni Verdaguer

1992 / Antoni Verdaguer

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya