Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cora Delgado

  • 10 Miles to Bisbee
  • Campanadas
  • Eclipse
  • Victor XX
  • Només els valents
  • Darling and Whore
  • Can Gardell
  • It Feels Important
  • Day Release
  • It Feels Important
  • Fading Out
  • Men's Cooking
  • Can Gardell
All filmography

2020 / Sílvia Subirós

2020 / Sílvia Subirós Mercader, Florencia Aliberti

2018 / Josecho de Linares

2018 / Marc Ferrer

2016 / Marc Ferrer

2016 / Denise Castro

2015 / Blanca Vendrell

2014 / Geoffrey Cowper

2014 / María Sosa Betancor

2014 / Ian Garrido López

2013 / Carles Prats

2013 / Oriol Rigata

2013 / Simón García-Miñaur