New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Jaume Balagueró

  • REC
  • Fragile
  • 6 films to keep you awake
  • REC 2
  • Darkness
  • The Nameless
  • New Fiction
  • Sleep Tight
  • REC 4 Apocalypsis
  • Muse
  • REC
  • Fragile
  • 6 films to keep you awake
  • REC 2
  • Darkness
  • The Nameless
  • New Fiction
  • Catalonian for beginners
  • Muse
  • Inside
  • REC 3 Genesis
  • Inside
All filmography

2017 / Jaume Balagueró

2016 / Miguel Angel Vivas

2012 / Jaume Balagueró

2011 / Jaume Balagueró

2011 / Joaquín Oristrell

2011 / Paco Plaza

2009 / Jaume Balagueró, Paco Plaza

2006 / Jaume Balagueró, Paco Plaza

2005 / Jaume Balagueró, Álex de la Iglesia, Mateo Gil, Enrique Urbizu, Narciso Ibáñez Serrador

2004 / Jaume Balagueró

2002 / Jaume Balagueró

1999 / Jaume Balagueró

1996 / Jaume Balagueró, Agustí Corominas, Manel Balaguer

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya