Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Jaume García Arija

  • Hole
  • Suspicious Minds
  • Photographer
  • Mater
  • Sheepskin
  • El paso
  • Adri
  • A_nes_a (Amnesia)
  • Nothing Co.
All filmography

2014 / Caye Casas, Albert Pintó

2013 / Pablo Cassá

2012 / Estíbaliz Urresola

2009 / Carlos Martín Ferrera

2008 / Gemma Martínez

2008 / Daniel Torres

2007 / Carles M. Gómez - Quintero

2005 / Carlos Martín Ferrera

2001 / Pep Garrido, Xesc Cabot