Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Jaume Peracaula

  • El coronel Macià
  • The year of the flood
  • Azaña
  • Unconscious
  • La Trinca: Unauthorised Biography
  • Jesús Monzón, the leader history forgot
  • Mirvia
  • Jesús Monzón, the leader history forgot
All filmography

2015 / Marina Gatell

2010 / Joaquín Oristrell

2007 / Santiago San Miguel Querejeta

2006 / Josep Maria Forn

2004 / Joaquí­n Oristrell

2003 / Jaime Chávarri