Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Juliana Montañés

  • Caracremada
  • Jaume Gil de Biedma, the Portrait of a Poet
  • Long Distance
  • Las Sinsombrero
  • The Peach Blossom Garden
  • Anchor and Hope
  • Good Girls
  • The Innocence
  • Last Street
  • The Strange
  • Examination of Conscience
All filmography

2020 / Oriol Guanyabens Pous

2019 / Lucía Alemany

2018 / Amanda Sans Pantling

2018 / Albert Solé

2017 / Carlos Marqués-Marcet

2016 / Clara Roquet

2015 / Oriol Martínez, Enric Ribes

2014 / Tània Balló, Serrana Torres, Manuel Jiménez

2013 / Carlos Marqués-Marcet

2010 / Lluis Galter

2010 / Inés García, Albi Gil de Biedma