New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Luís de Val

  • I'm la Juani
  • Nobody's shadow
  • Forever Young
  • Rivals
  • Insignificant Things
  • The Cripple's Trick
  • Ados
  • Indian Passion
  • 88
  • Katmandú. Un espejo en el cielo
  • Vosotros sois mi película
  • 88
  • Katmandú. Un espejo en el cielo
  • Things that make Bum
  • Jews Bridge
  • Vosotros sois mi película
  • A Night in the Cósmico
  • A Night in the Cósmico
  • A Night in the Cósmico
All filmography

2021 / Luís de Val, Diego Herrero

2011 / Hugo Menduiña

2011 / David Priego

2010 / Jordi Mollà

2009 / Pau Freixas

2009 / TBC

2008 / Santiago Zannou

2007 / Fernando Colomo

2007 / Andrea Martínez

2006 / Bigas Luna

2006 / Pablo Malo

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya