New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Luís Tosar

  • Celia's lives
  • The Black King
  • The Gull
  • Unconscious
  • When the bell chimed 13
  • Los lunes al sol
  • Silvia's Gift
  • Sleep Tight
  • A Gun in Each Hand
  • El Niño
  • Toro
  • Yucatan
  • Gun City
  • Adú
All filmography

2020 / Salvador Calvo

2018 / Daniel Monzón

2018 / Dani de la Torre

2015 / Kike Maíllo

2013 / Daniel Monzón

2012 / Cesc Gay

2011 / Jaume Balagueró

2008 / Octavi Masià

2006 / Antonio Chavarrías

2005 / Clive Gordon

2004 / Joaquí­n Oristrell

2002 / Xavier Villaverde

2002 / Fernando León de Aranoa

2002 / Dionisio Pérez

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya