New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Marcel Borràs

  • A Picture of David
  • Yellow
  • Things that make Bum
  • 3 Meters Above Heaven
  • Salted
  • Barefoot on Red Soil
  • Uncertain Glory
  • Tiger
  • Exodus
All filmography

2020 / Román Parrado

2017 / Agustí Villaronga

2016 / Aina Clotet

2013 / Oriol Ferrer

2012 / Jesús Font

2011 / Hugo Menduiña

2010 / Xavi Giménez

2010 / Fernando González Molina

2007 / Iván Morales

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya