Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Patricia Sánchez Mora

  • Cracks
  • You Will Fall Again
  • The Festival of Lies
  • Password: Fajara
  • Red Gold
  • Tel·lúria
  • The Festival of Lies
  • You Will Fall Again
  • Password: Fajara
  • The Magnetic Fields
  • Red Gold
  • Tel·lúria
  • Cracks
  • You Will Fall Again
  • Password: Fajara
  • Sediments
  • Red Gold
  • Tel·lúria
  • Password: Fajara
  • Password: Fajara
  • Password: Fajara
All filmography

2021 / Adrián Silvestre

2021 / Joan Jordi Miralles i Broto

2020 / Carme Gomila

2019 / Lluís de Sola

2017 / Patricia Sánchez Mora, Séverine Sajous

2016 / Sílvia Subirós Mercader

2014 / Álex Pachón

2013 / Álex Pachón