New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Pol Rodríguez

  • August days
  • Me, the Unknown
  • Dans la Ville de Sylvia
  • Me
  • Suspicious Minds
  • The Mosquito Net
  • Milk of sorrow
  • Petit Indi
  • Black Bread
  • Winning Streak
  • Plastic Sea
  • Letter to Evita
  • Barcelona Socialites
  • Carnaval, Carnaval
  • Stella Cadente
  • Oliver's Deal
  • One Year, One Night
  • El acuático no es un color
  • Quatretondeta
  • Matchday Inside FC Barcelona
  • Quatretondeta
  • Quatretondeta
All filmography

2021 / Isaki Lacuesta

2019 / Pol Rodríguez, Oriol Querol

2015 / Pol Rodríguez

2014 / Barney Elliot

2013 / Lluís Miñarro

2012 / Àlex Brendemühl

2011 / Eduard Cortés

2011 / Agustí Villaronga

2010 / Agustí Vila

2010 / Agustí Villaronga

2010 / Sílvia Munt

2010 / Mireia Ros

2009 / Carlos Martín Ferrera

2008 / Claudia Llosa

2008 / Marc Recha

2007 / Joan Mallarach

2007 / José Luis Guerín

2007 / Carlos Rufete

2006 / Marc Recha

2006 / Rafa Cortés

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya