New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Ramon Madaula

  • Windy Plains
  • Windy Plains (IV)
  • Pretexts
  • Vorvik
  • Mari
  • La Mari 2
  • Windy Plains (V)
  • Daniya
  • Playing the Sea
  • Tale of Christmas.com
  • The Fear
  • Isabel (II)
  • Isabel (III)
  • Closed Rooms
  • The Fractured Crown
  • Cathedral of the Sea
  • The Deaf-Aid
  • A Farm of Passage
All filmography

2017 / Jordi Frades

2015 / Lluís Maria Güell

2015 / Sílvia Munt

2015 / Jordi Frades

2014 / Oriol Ferrer, Jordi Frades, Salvador Garcia

2013 / Jordi Cadena

2013 / Jordi Frades

2011 / Pau Durà

2011 / Pau Durà

2009 / Ferran Llagostera

2008 / Ricard Figueras, Jesús Garay

2008 / Jesús Segura

2007 / Lluí­s Maria Güell

2007 / Jesús Segura, Lluís Maria Güell

2007 / Sílvia Munt

2004 / José Antonio Vitoria

2002 / Jesús Garay

1988 / Carles Mira

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya