New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Ramón Vidal

  • Heartbeats
  • Me
  • Reiner Case
  • Síndrome laboral
  • Ground level
  • The carpark killer
  • Looking for Mr. Right
  • Shiver
  • Cuando nadie nos mira
  • The Forest
  • The Pied Piper’s Tableau
  • Alakrana
  • Me
  • The Forest
  • The Pied Piper’s Tableau
  • Fire
All filmography

2014 / Luís Marías

2012 / Óscar Aibar

2011 / Ricard Reguant

2010 / Salvador Calvo

2009 / Carlos Pérez Ferre

2008 / Jesús Font

2008 / Isidro Ortiz

2007 / Rafa Cortés

2006 / Rafa Cortés

2005 / Carles Pastor

2005 / Isidro Ortiz

2004 / Sigfrid Monleón

2004 / Carles Pastor

2004 / Pau Atienza

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya