New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Raúl Cuevas

  • Five stars
  • With Sandra
  • Bell Viatge
  • Les coses de la vida són així i no li donis més voltes a la bicicleta
  • From Texas to Arbúcies
  • Pere Calders
  • A Place to Rest Your Bones
  • Polaris
  • Five stars
  • Barcelona Year 1
  • With Sandra
  • Bell Viatge
  • Les coses de la vida són així i no li donis més voltes a la bicicleta
  • From Texas to Arbúcies
  • Pere Calders
  • A Place to Rest Your Bones
  • Obscurity in Oils
  • Dance to the Spirits
  • Les coses de la vida són així i no li donis més voltes a la bicicleta
  • A Place to Rest Your Bones
  • My Brother is a Butcher
  • With Sandra
  • Sound Lives
  • From Texas to Arbúcies
  • Sex, Maracas & Chihuahuas
  • A Place to Rest Your Bones
  • Maginot Line: the Forgotten Trench
  • Magaluf Ghost Town
  • Polaris
  • Examination of Conscience
  • Bell Viatge
  • Les coses de la vida són així i no li donis més voltes a la bicicleta
  • Barcelona Year 1
  • Maginot Line: the Forgotten Trench
  • Polaris
  • From Texas to Arbúcies
All filmography

2021 / Miguel Ángel Blanca

2018 / Albert Solé

2017 / Raúl Cuevas, Lali Colomé

2016 / Diego Mas Trelles

2014 / Raúl Cuevas

2014 / Miguel Ángel Blanca, Raúl Cuevas

2010 / Neus Ballús, Pau Subirós

2010 / Wilson Osorio

2010 / Raúl Cuevas

2009 / Ricardo Íscar

2009 / Raúl Cuevas

2008 / Anna Petrus

2005 / Raúl Cuevas

2005 / Raúl Cuevas

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya