New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Sergi Casamitjana

  • Lonely girls play the violin
  • Christmas hamper
  • Swarfs
  • Heavy (road movie)
  • Nati
  • The good pilot
  • I don't want the night
  • Season 92-93
  • The Best of Me
  • Me
  • Costuras
  • Peacemaker
  • The Perfect Fishing
  • Unday
  • You, Fucking Idiot!
  • Cheese Cake
  • In September
  • Baby!
  • New Dress
  • The day before yesterday
  • Inside
  • Idiots
  • The last Polaroid
  • Mola ser malo
  • Soldiers (The story of a stew)
  • Yeah, yeah, yeah
  • Tiffany's
  • Jingle Bells
  • Babies for Gina
  • Reality
  • Uruguay 2030
  • Runners
  • Swingers
  • Pyjamas
  • Three Days With The Family
  • Eve
  • Trash
  • Blog
  • Conquerers
  • The natural route
  • Bitter Kas
  • Midday Cowboy
  • Strayed
  • The seed
  • Marie
  • Retruc
  • The other gaze
  • Submissives
  • Wirikuta
  • Rice pudding
  • Love
  • (Raw Spaghetti)
  • Remembering Wifly
  • Pablo
  • Two of Two
  • The Crash
  • Espiz
  • Mecanoscrit V2.1
  • The Runaway
  • Bmw
  • Sinceridad
  • Wednesday:Scorsese
  • Todo queda en familia
  • Alto Sauce
  • Una tarde cualquiera
  • The rope
  • Elefantes sobre una telaraña
  • Cargols!
  • Flections and reflections
  • Simetria
  • Spice Boy
  • The key
  • Animals
  • distopía
  • We all want what's best for her
  • The Olive Tree
  • Undress Me
  • Othello
  • Indirizzo
  • Hasta que la muerte nos separe
  • Elephant
  • Mi ojo derecho
  • Lemmings
  • Eslabón
  • Bloody April Fools
  • Drifting Away
  • Campanadas
  • Última voluntat
  • Solitarios
  • 0.60mg
  • Somos amigos
  • Canguro
  • Eclipse
  • Aún hay tiempo
  • Lunático
  • Hopelessly Devout
  • Me
  • Maria
  • Marleni, not Marlen
  • Bristol
  • Lucille
  • Alto Sauce
  • Una tarde cualquiera
  • The rope
  • Elefantes sobre una telaraña
  • Cargols!
  • Flections and reflections
  • Simetria
  • Spice Boy
  • The key
  • The Olive Tree
  • Othello
  • Indirizzo
  • Hasta que la muerte nos separe
  • Elephant
  • Mi ojo derecho
  • Lemmings
  • Eslabón
  • Birthday
  • Swimmer
  • Drifting Away
  • La llorona y el secreto del Indio
  • Lemon&Chocolate
  • Dios por el cuello
  • Fog
  • Secrets
  • Adri
  • Alianza
  • Home
  • Quiero
  • Dinosaur
  • La otra cena
  • Garra Charrúa
  • Y otro año, perdices
  • Timothy
  • One Hour, One Step
  • A Special Day
  • The rhythm in her veins
  • Kayak
  • Campanadas
  • Última voluntat
  • Solitarios
  • 0.60mg
  • Somos amigos
  • Canguro
  • Eclipse
  • Aún hay tiempo
  • Lunático
  • Victor XX
  • Les bones maneres
All filmography

2021 / Marta Díaz de Lope Díaz

2020 / Carmen Aumedes

2020 / Sergi Merchan

2019 / Paco Ruiz

2018 / Marta Díaz de Lope Díaz

2014 / Cyprien Clement-Delmas

2014 / Carlos Solano

2014 / María Sosa Betancor

2014 / Albert Pintó

2014 / Eduard Sola

2014 / Ian Garrido López

2013 / Anna Petrus

2013 / Dani de la Orden

2013 / Carlos Alonso Ojea, Dídac Cervera, Marta Díaz de Lope Díaz, Laura García, Eugeni Guillem, Ander Iriarte, Gerard Martí, Marc Martínez, Rubén Montero, Arnau Pons, Marc Pujolar, Miguel Sánchez

2013 / José Trigueiros

2013 / Jesús Espín

2013 / Carlos Alonso Ojea

2013 / Miguel Sánchez

2013 / Albert Blanch

2013 / Felipe Bravo

2013 / Marc Martínez Jordán

2013 / Bernat Gual, Aitor Iturriza

2013 / Daniel Padró

2013 / Bruno López, Florencia Luna

2013 / Juan A. Poveda

2013 / Marc Pujolar

2013 / Simón García-Miñaur

2013 / Albert Camps

2013 / Rubén Montero Martínez

2013 / Gerard Martí

2013 / Pau Cabarrocas

2012 / Marçal Forès

2012 / Frederic Menchón

2012 / Javier Sanz

2012 / Hammudi Al-Rahmoun Font

2012 / David Pérez Sañudo

2012 / Gabriela Amione

2012 / Pablo Larcuen

2012 / Josecho de Linares

2012 / Almudena Monzú, Álex Ríos

2012 / Miguel Velilla

2012 / Gemma Ferraté

2012 / Bruno Sarabia

2012 / Estíbaliz Urresola

2012 / Camila Mantovani

2012 / Bernat Gual

2012 / Marta Díaz de Lope Díaz

2011 / Arnau Rovira

2011 / Geoffrey Cowper

2011 / Jorge Yúdice

2011 / Sebas Mandilego

2011 / Rebeca Sánchez López

2011 / Jeffrey Frígula

2010 / Kike Maíllo

2010 / Elena Trapé

2010 / Albert Pintó

2010 / Victor Carrey

2010 / Fernando Pomares

2010 / Pablo Sola

2010 / Roberto López

2009 / Kike Maíllo, Luis Fabra

2009 / Biel Mauri

2009 / Lluna Juvé

2009 / Albert Oliver

2009 / Nely Reguera

2009 / Denise Castro

2009 / Martín Gutiérrez

2009 / Juan Irache

2009 / Pol González

2009 / Paco Caballero

2008 / David Casademunt

2008 / Lara Serodio

2008 / Kim Gazquez

2008 / Rafa de los Arcos

2008 / Marc Reixach

2008 / Javier Rodríguez

2008 / Elena Trapé

2008 / Carles Torras

2008 / Elena Trapé

2008 / Jordi López

2008 / Luis Fabra

2007 / Iván Tomás

2007 / Alfredo Ruiz

2007 / David Moreno

2007 / David Vergés

2007 / Lluís Segura

2007 / Sergi Pérez

2007 / Carola Rodríguez

2007 / Rafa Cortés

2006 / Javier Aparisi

2006 / Sergi Pérez

2006 / Elena Trapé

2006 / Alejandro Marzoa

2006 / Roser Aguilar

2006 / Rafa Cortés

2006 / Àlex Pastor

2006 / Pau Roca

2006 / Regino Hernández

2005 / Miguel Ángel Blanca

2005 / Aída Padrós, David Paco

2005 / José María Pérez

2005 / Mireya Gregorio

2005 / David Delgado

2005 / Marçal Forés

2004 / Liliana Torres

2004 / Gerard Sinfreu

2004 / Mar Coll

2004 / Alam Raja

2004 / Martí Roca, Eloi Tomàs

2004 / Àlex Pastor

2004 / Edu Grau

2004 / Alberto Blanco

2004 / Pau López

2004 / Sadrak Zmork

2004 / Jan Vilanova

2004 / Francesc Talavera

2003 / Mª Angeles Hernández

2003 / Eugenio Echeverría, Nina Caussà

2003 / Pau Castejón

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya