Nuevo usuario

Date de alta en la base de datos de producciones, empresas y profesionales de Catalan Films & TV.

Participación catalanaen el Festival de San Sebastián

En festivales

'Rifkin’s Festival', la nova comèdia de Woody Allen, coproduïda per The Mediapro Studio, inaugurarà, fora de concurs, la 68 edició del festival

El Festival de San Sebastián es celebrarà del 18 al 26 de setembre i combinarà el format presencial i ‘online’ en les seves activitats d'indústria. Nou produccions catalanes formen part de la seva programació.

Rifkin’s Festival, la nova comèdia de Woody Allen serà l'encarregada d'inaugurar, fora de concurs, la 68 edició del festival. El film, produït per The Mediapro Studio, Gravier Productions i Wildsid està protagonitzat per Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn, Christoph Waltz.

El curtmetratge Correspondència, una conversa epistolar filmada entre la cinesasta catalana, Carla Simón i Dominga Sotomayor, participarà a Zabaltegi-Tabakalera, la secció competitiva més oberta del festival on no hi ha normes ni limitacions d'estil o temps. Es una secció que dona cabuda al cinema que cerca noves mirades i formes, una autèntica zona oberta i de risc. La producció es va estrenar a la passada edició del Festival Visions du Réel. Per la seva banda, el curtmetratge de Jaume Claret, Ella i jo  es presentarà a la secció Nest que reuneix treballs d'estudiants provinents d'escoles de cinema d'arreu.

Tres produccions catalanes han estat seleccionades a la secció Made in Spain, secció no competitiva que inclou una mostra del cinema espanyol de l'any en curs: La boda de Rosa ,d'Iciar Bollain (
Setembro Cine, Turanga Films, La Boda de Rosa La Película AIE, Tandem Films,Halley Production), recentment estrenada al Festival de Málaga, Las niñas, de Pilar Palomero que va fer la seva estrena mundial a la darrera edició de la Berlinale i ha guanyat la Biznaga de Oro al Festival de Málaga, My Mexican Bretzel, de Núria Giménez (Bretzel&Tequila), amb un important recorregut en festivals nacionals i internacionals, i La Mami de Laura Herrero (Gadea Films, Cacerola Films), que va fer la seva estrena mundial al festival IDFA i ha continuat la seva carrera en festivals.

El darrer film de Cesc Gay, Sentimental (Imposible Films, Sentimentalfilm AIE) participada per TVE es projectarà com estrena mundial a la Gala RTVE. Comèdia protagonitzada per Javier Cámara, Belén Cuesta, Griselda Siciliani i Alberto San Juan, és l'adaptació de l'obra teatral homònima del director. A més, en el marc del festival s'ha organitzat un passi benèfic del llargmetratge El verano que vivimos, drama romàntic dirigit per Carlos Sedes (4 Cats Pictures, Warner Bros Pictures International España, Atresmedia Cine, Mr Fields & Friends, Bambú Producciones, Aquel Verano Movie AIE, La Claqueta).

Dins les activitats d'indústria, Zinemaldia Startup Challenge, el concurs dirigit a eqiups d'emprenedors i startups de recent creació que poposen projectes empresarials basats en la incoproració de noves tecnologies en l'àmbit audiovisual, ha seleccionat Cinesmart, una plataforma catalana basada en l'advergaming i dirigida a exhibidors cinematogràfics que utilitza big data. Per la seva banda, al Fòrum de Documental Lau Haizetara participen 4 projectes catalans:

  • COOK & CROOKES deIris C. Lago i Gerard Gil, produït per La Ferida Produccions (Espanya)
  • LA MARSELLESA DE LOS BORRACHOS de Pablo Gil Rituerto, produït per Boogaloo Films i Escarlata Estudio (Espanya)
  • THE SETTLEMENT d’Àlex Sardà, produït per 15L Films (Espanya – Jordània – Qatar)
  • UN VULGAR Y TRISTE SOLITARIO d’Efthymia Zymvragaki, produït per Grismedio SCP i Thurn Films (Espanya – Alemanya)

Line-up

 
 
Mercados

España - Sant Sebastià

22/09/2020 - 24/09/2020

Sector: Documentales

España - Sant Sebastià

19/09/2020 - 21/09/2020

Sector: Documentales, Ficción

Festivales

España - San Sebastián

18/09/2020 - 26/09/2020

Noticias relacionadas
¿Buscas una notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya