Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
Tramesa Visions du Réel 2020 + Activitats d'indústria

Des de Catalan Films & TV organitzem una tramesa de films al festival Visions du Réel.

Selecció

  • El festival accepta curtmetratges, migmetratges i llargmetratges acabats durant els dotze mesos precedents al Festival.
  • El certamen dóna prioritat a les estrenes mundials i internacionals però també accepten premieres europees i suïsses.
  • Es recomana llegir les bases de participació.

Inscripció

  • CF&TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes que s'atorgaran a aquelles sol·licituds que compleixin els requisits, prèvia valoració el festival.
  • Escriviu un correu a Patricia Bonet p.bonet@gencat.cat amb les dades de la producció (títol, director, productora, tipus de producció i premiere estatus) abans del 4 de novembre i us donarem les instruccions pertinents.
  • IMPORTANT: La data límit per a les produccions acabades a partir de l'octubre és el 3 de gener de 2020, per tant, aquells que preferiu fer la inscripció més endavant perquè la producció no està acabada, si us plau informeu-nos igualment de la vostra intenció d'inscriure el film per tenir-vos en compte. 

 


Activitats d'indústria

En el marc del festival Visions du Réel, es celebren diverses activitats d'indústria que faciliten la recerca de finançament, promoció de films, vendes i networking. 
 

PITCHING DU RÉEL CO-PRODUCTION FORUM és el fòrum de coproducció per a llargmetratges de documental. 15 projectes seran presentats davant commissioning editors, productors i distribuïdors internacionals. El seu principal objectiu és fomentar les coproduccions internacionals i ajudar a finançar projectes de llargmetratge documental.

Data límit de presentació de projectes: 15 de desembre de 2019
Requisits de participació 
Inscripció

 
DOCS IN PROGRESS: el programa selecciona al voltant de vuit films en fase de post-producció i presenta el trailer i un tall de la producció als professionals assistents a Visions du Réel (representants de festivals, distribuïdors, productors, experts en marketing...). La presentació continua amb un acte de networking i trobades individuals.

Data límit de presentació: 15 de desembre de 2019
Requisits de participació
Inscripció 


ROUGH CUT LAB: Seleccionen 4 films work in progress seran presentats a experts dels sector que donaran assessorament a l'equip en aquesta fase de post-producció.

Data límit de presentació: 15 de desembre de 2019

Requisits de participació

Inscripció
 

Si us plau, informeu-nos al mail p.bonet@gencat.cat si inscriviu un projecte a les activitats d'indústria del festival.