Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

3 projectes catalans participen al Sofia Meetings de Bulgària

En mercats

'Bongoland', 'Les convulsions' i 'Sediments'

Sofia Meetings, el mercat internacional de coproducció que se celebra a Bulgària del 17 al 24 de març, en el marc del Sofia International Film Festival, ha seleccionat 3 projectes catalans. A més, Catalan Films organitza dins les sessions professionals del mercat una activitat per presentar la nova línia de subvenció per a les coproduccions internacionals minoritàries. 

El projecte de ficció de llargmetratge dirigit per Adrián Silvestre i produït per Alba Sotorra, Bongoland i Les convulsions de David Gutiérrez Camps (David Gutiérrez Camps, Cinètica Produccions, Persona Non Grata, Timber Films, IMY Prod) participaran a la secció Projects in Bank dedicada a treballs de directors emergents. 

Per la seva banda, el llargmetrage Sediments d'Adrián Silvestre Films (Adrián Silvestre Films, Testamento Producciones) participa als Industry Screening que presenten work in progress a agents de venda, distribuïdors i programadors de festivals. 

A més, Catalan Films participa a les sesions d'indústria on es presentarà la nova línia de subvenció per a les coproduccions internacionals minoritàries que es va posar en marxa l’any 2020 amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi creatiu, professional i artístic entre Catalunya i el món. Els participants de la taula rodona seran la coordinadora de Catalan Films, Mar Medir, que analitzaran dos exemples de coproducció minoritària juntament amb la Marieke van den Berseelaar de la productora Polar Star Films i la directora i productora Alba Sotorra. Ambdues presentaran els seus projectes de coproducció: 

  • Balloon Wars, de Sissel Morell Dargis. Una coproducció entre House of Real i Polar Star Films, finançada per The Danish Film Institute, l'ICEC, The West Danish Film Bond, Nordisk Film and Television Fund, en coproducció amb AlJazeera English i en colaboració amb DR2, SVT i VGTV. 
  • The Forgotten Parts of History de Roya Sadat. Una coproducció entre Alba Sotorra, Baldr i Roya Film House.  

 L'esdeveniment es celebra en obert el proper 23 de març de 15.30h a 16.30h via Zoom 

Busques una Notícia?