Veure aquest correu al teu navegador
EAVE
ALERTA!

EAVE

EAVE Producers Workshop - Inscripció de candidatures gratuïta amb Catalan Films & TV
Lloc:  Luxembourg city, Luxemburg
Dates:  04 de Març - 28 d’Octubre de 2018
Data límit: 01 de Setembre de 2017

Descripció

 • EAVE, European Audiovisual Entrepreneurs, és una de les principals iniciatives de formació per productors d'Europa.
 • Dirigit a: productors de ficció i documental amb o sense projecte, que vulguin començar a operar sobre una base a escala europea augmentant el seu coneixement sobre la producció i la coproducció a Europa i construint una xarxa professional paneuropea.
 • Workshop dividit en intensius de tres setmanes de treball. Les dues primeres setmanes, els participants treballen en grups dirigits per productors experimentats i amb l'acompanyament d'experts en anàlisi de guions, desenvolupament i producció financera, aspectes legals de la coproducció, màrqueting, pitching, packaging... Durant aquests primers workshops, els productors amb projecte poden participar acompanyats dels guionistes. En el tercer workshop s'incorporen entre 50 i 60 decision makerscommissioning editors, fons de finançament nacionals i regionals, agents de vendes, etc. per tal de discutir amb els participants els projectes, les seves empreses i perspectives de futur.
 • Un cop finalitzat el curs, els participants formen una bona xarxa de contactes de productors europeus actius. A més, EAVE ofereix acords amb els principals festivals de cinema i mercats europeus.

Convocatòria, inscripció i preus 

 • Consulteu les condicions de participació a la convocatòria  
 • Formulari d'inscripció 
 • Preus:
  • Presentació de candidatura: gratuïta per als productors catalans. Per tal de no abonar els 150€ d'inscripció cal enviar el formulari d'inscripció per email a satu@eave.org  amb còpia a mercats@catalanfilms.cat.
  • En el cas de ser escollit, els preus del workshop són el següents:
   • Participants amb projecte: 3.000 €
   • Participants sense projecte: 2.000 €
   • Preu per workshop: 1.500€ (inclou allotjament i pensió completa, no inclou el viatge)
   • Participació dels guionistes en els workshops 1 & 2: 600€ per workshop
   • Beques: segons parlat amb l'organització d'EAVE, EAVE considera als productors catalans  elegibles per les seves beques
 • Data límit per presentar candidatura: 1 de setembre. Les entrevistes per a la primera preselecció de candidats tindran lloc la tardor del 2017 i la selecció final serà anunciada el desembre d’aquest mateix any.
 • Per a qualsevol aclariment o ampliació d'aquesta informació: Catalan Films&TV: 93 552 49 40 o email a mercats@catalanfilms.cat .

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista