Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Festival Internacional de Cine en Guadalajara 2018 - Tramesa

Tramesa a Festival Internacional de Cine en Guadalajara 2018 - Catalunya convidat d'honor
Lloc:  Guadalajara, Mèxic
Dates:  09 de Març - 16 de Març de 2018
Data límit: 27 d’Octubre de 2017

Catalan Films & TV organitza una tramesa de produccions catalanes a la propera edició del Festival Internacional de Cine en Guadalajara que tindrà lloc del 9 al 16 de març de 2018.

Catalunya serà enguany el convidat d’honor. Es tracta de l’esdeveniment cinematogràfic més important d’Amèrica Llatina i una excel·lent oportunitat per consolidar la posició del cinema català en l’àmbit internacional i més concretament iberoamericà.

El festival comptarà amb una àmplia presència del cinema i la indústria audiovisual catalana de la mà del Departament de Cultura a través de l’Institut Ramon Llull i de l’ICEC, sota la marca d’internacionalització de l’audiovisual català Catalan Films & TV.

FESTIVAL

Selecció

 • El festival accepta llargmetratges de ficció (min.60') i documental (mín. 45')  i curtmetratges de ficció i documental (màx.30') realitzats el  2017 o 2018.
 • El festival requereix première mexicana.
 • Es recomana llegir les bases de participació on trobareu detalles les seccions del festival.

Inscripció

 • Cal emplenar el formulari online, incloent un enllaç protegit amb subtítols en anglès si l’idioma no és el castellà ni l’anglès per al seu visionat online. IMPORTANT: Envieu un mail a p.bonet@gencat.cat informant-nos de la inscripció indicant: 
  • Títol, director i productora/es
  • Status premiere
  • Enllaç de la producció amb subtítols en anglès si l’idioma no és el castellà ni l’anglès. 
 • Les inscripcions són gratuïtes.
 • Data límit d'inscripció oficial: 27 d'octubre. IMPORTANT: Us recomanem que feu la inscripció o ens informeu del vostre interès el més aviat possible. 

ACTIVITATS D'INDÚSTRIA 
En aquests moments està oberta la convocatòria del DOCULAB.

Doculab, laboratorio de documentales

DocuLab es un laboratori de documental en el que es seleccionen de 6 a 8 llargmetratges en una etapa avançada de postproducció que seran projectats en presència del director de la secció DocuLab Análisi i seran assessorats per un grup d'experts. Tres d'aquests documentals seran escollits per DocuLab Construye on es projectaran davant delegats internacionals assistents al mercat. 

Dates: 7-9 de març

Data límit d'inscripció: 29 de setembre

Convocatòria

Inscripció

Properament, una vegada obrin la resta de convocatòries (Guadalajara Construye - Works in progress i Encuentro de Coproducción) us farem arribar la informació.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista