Veure aquest correu al teu navegador
Participa al Sitges Taboo'ks
ALERTA!

Festival de Sitges - Taboo'ks + Industry Hub

​Participa al Sitges Taboo'ks (Reunions one to one amb editors + Jornada Tabook’s: del llibre a la pantalla) + Industry Hub by Catalan Films & TV
Lloc:  Sitges, Catalunya
Dates:  09 d’Octubre - 09 d’Octubre de 2017
Data límit: 04 d’Octubre de 2017

TABOO'KS- REUNIONS ONE TO ONE ENTRE PRODUCTORS I EDITORS

Dia: 9 d’octubre

Hora: de 17h a 19h

Lloc: Carpa Noray (Hotel Meliá Sitges - Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges)

En el marc de les activitats d'indústria del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya neix Taboo’ks. Aquesta activitat, fruit de l'acord de col·laboració amb la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya, té com a objectiu que productors cinematogràfics i editors estudiïn les possibilitats de convertir 4 obres literàries seleccionades en projectes audiovisuals. A continuació podeu analitzar els dossiers de cadascuna d’elles i demanar-nos si us interessa reunir-vos amb ells.

Aquells productors interessats en participar a les reunions one to one amb els editors de les obres escriviu un email a mmedir@gencat.cat, indicant amb qui us interessa reunir-vos. A més, també teniu la oportunitat de parlar amb l’Isabelle Fauvel, consultora en adaptacions literàries a l’audiovisual (Initiative Film). Indiqueu al mateix correu si voleu tenir una reunió amb ella.

 

 

JORNADA TABOOK'S: DEL LLIBRE A LA PANTALLA

Dia: 9 d’octubre

Hora: de 10:00 a 14:00h

Lloc: Espai Industry Hub by Catalan Films & TV (Hotel Meliá Sitges - Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges)

Jornada organitzada per Sitges Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb la col·laboració d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya, sobre l’oportunitat de l’adaptació literària. Adreçada principalment a editors, agents literaris i productors audiovisuals, s’oferirà una visió dels aspectes creatius i legals de les adaptacions literàries en el cinema i en la televisió. La jornada comptarà amb una masterclass, una presentació de les obres finalistes de la convocatòria Taboo’ks i una taula rodona .

Inscripcions gratuïtes, prèvia inscripció fins al 6 d’octubre o fins a completar l'aforament

PROGRAMA

10.00h - Benvinguda a càrrec de Mònica Garcia Massagué, subdirectora de la Fundació; Àlex Navarro, coordinador Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya; i Patrici Tixis, president del
Gremi d'Editors de Catalunya.

10.15h - Ponència de Nick Antosca, escriptor i productor, creador de Channel Zero (HBO), sobre el procés creatiu de l’adaptació com a escriptor, i com a creador de contingut audiovisual.
Presenta Miquel Barceló, crític, editor i escriptor; jurat de la convocatòria Taboo'ks. (Ponència en anglès)

10.45h - Presentació de les 4 obres finalistes de la convocatòria Taboo'ks

11.45h - Coffee break

12.15h - Sessió 'Del llibre a la pantalla'. Taula rodona sobre les oportunitats de l’adaptació literària, al voltant dels aspectes creatius i legals en les adaptacions literàries al cinema i la televisió.
Comptarà amb la participació de:

Modera Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

13.30h - Precs i preguntes

14:00h - Conclusions i clausura de la sessió

Aquells interessats en assistir a la jornada MEDIA, en aquest enllaç trobareu el formulari d'inscripció

Podeu descarregar el programa de la jornada en aquest enllaç.

INDUSTRY HUB BY CATALAN FILMS & TV

Enguany, el programa per a la internacionalització Catalan Films & TV serà present al Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb la creació d'un espai dedicat a les activitats d'indústria del festival. Us convidem a visitar l'espai! 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista