Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu-te!
ALERTA!

Berlinale 2018 - Tramesa

Tramesa des de Catalan Films & TV- Berlinale 2018
Lloc:  Berlin, Alemanya
Dates:  15 de Febrer - 25 de Febrer de 2018
Data límit: 01 de Novembre de 2017

Des de Catalan Films & TV us fem arribar informació sobre la inscripció de films a la Berlinale 

  • Llargmetratges i curtmetratges acabats en els dotze mesos anteriors al festival. 
  • Es recomana llegir les bases de participació i el document adjunt How to Berlinale on es detallen els requisits de cada una de les seccions.
  • Aquells que vulgueu presentar candidatures heu de fer la inscripció oficial en el següent enllaç abans del dia 1 de novembre (llargmetratges) o 15 de novembre (curtmetratges). El cost d'inscripció és de 150€ per als llargmetratges i de 60€ per als curtmetratges.
  • En el cas dels llargmetratges, podeu optar per l'enregistrament del film online a través de la seva plataforma o bé enviar un  DVD, Blu-Ray o DCP. En aquest cas, escriviu un mail a p.bonet@gencat.cat i nosaltres gestionarem l'enviament del material.  IMPORTANT: Si us inscriviu a més d'una secció, el festival recomana enviar còpies per a cadascuna d'elles.
  • Us preguem que ens feu saber al mail p.bonet@gencat.cat qui presenteu candidatura directa per tal de fer un correcte seguiment amb els responsables del festival. 

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista