Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu el teu projecte o film en post-producció!
ALERTA!

Festival Internacional de Cine en Guadalajara - Activitats d'indústria

Participa a les activitats d'indústria del Festival Internacional de Cine en Guadalajara
Lloc:  Guadalajara, Mèxic
Dates:  09 de Març - 16 de Març de 2018
Data límit: 27 de Novembre de 2017

Catalunya serà enguany el convidat d’honor de la propera edició del Festival Internacional de Cine en Guadalajara (9-16 de març 2018). Es tracta de l’esdeveniment cinematogràfic més important d’Amèrica Llatina i una excel·lent oportunitat per consolidar la posició del cinema català en l’àmbit internacional i més concretament iberoamericà. El festival comptarà amb una àmplia presència del cinema i la indústria audiovisual catalana de la mà del Departament de Cultura a través de l’Institut Ramon Llull i de l’ICEC, sota la marca d’internacionalització de l’audiovisual català Catalan Films & TV.

ACTIVITATS D'INDÚSTRIA

A continuació us detallem les diferents activitats d'indústria (9 - 14 de març 2018) on podeu inscriure els vostres projectes o films en post-producció:

Guadalajara Construye 12 Works in progress (10-11 de  març) Convocatòria per a llargmetratges de ficció iberoamericans en estat de postproducció: 7 pel·lícules en recerca de finançament per a la seva finalització seran presentades a professionals acreditats a l'àrea d'Indústria del Festival -productors, distribuïdors, agents de vendes- amb possibilitat de contribuir a la finalització dels projectes i a la seva posterior exhibició.

14 Encuentro de Coproducción (11-13 de març): l'objectiu principal és promoure el contacte directe entre projectes cinematogràfics en desenvolupament d'Iberoamèrica amb professionals de la indústria audiovisual, productors, compradors i venedors. Es poden presentar projectes de llargmetratges de ficció i documental en estat de desenvolupament, que comptin amb un mínim del 20% de finançament.

FESTIVAL

  • Us recordem que continuen obertes les inscripcions de pel.lícules per participar a les diferents seccions del festival. 
  • Data límit: divendres 27 d'octubre
  • Trobareu tota la informació en el següent enllaç

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista