Veure aquest correu al teu navegador
Apunta't a la jornada professional
ALERTA!

L'Alternativa Professionals

Participa a l'Alternativa Professionals
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  13 de Novembre - 19 de Novembre de 2017
Data límit: 15 de Novembre de 2017

JORNADA 'EL CINEMA COM A CREADOR D'IDENTITAT I IMAGINARI'

Dia: Divendres 17 de novembre

Hora: De 9:00h a 13.30h

Lloc: Teatre CCCB

Per vuitè any consecutiu, l'Alternativa Festival de cinema independent de Barcelona, convoca els professionals de totes les branques del cinema per a participar en la jornada “El cinema com a creador d’identitat i imaginari”, amb el suport de SDE , Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, CIMA Catalunya Dones Visuals, Goethe Institut, Catalunya Film Festivals. 

Enguany reflexionen sobre l’arxiu com a eina del procés de creació d’identitats i imaginaris. Es debatrà sobre com generar una identitat a partir de diverses cinematografies, tipus de producció i diferents formes de consum. A través d’estudis de cas, diferents experts del món audiovisual parlaran sobre fenòmens com el cinema romanès, la nova onada del cinema gallec o la representació de les dones al cinema de Suècia. En finalitzar, i adaptant el model de l’Institut del Cinema Suec, CIMA Catalunya presentarà el Pla d’Acció Dones Visuals, com una iniciativa per a promoure la presència de la dona en l’àmbit audiovisual. 

Programa i informació sobre els ponents 

Formulari d'inscripció (fins 15 de Novembre)

Entrada gratuïta

DINAR L'ALTERNATIVA PROFESSIONALS

A continuació, es celebrarà un dinar on podràs compartir taula amb els experts que participen a la jornada. Pots adquirir el teu tiquet en aquest enllaç

Dia: Divendres 17 de novembre

Hora: de 14:30h a 16:30h 

Lloc: Restaurant La Coromines CCCB. (Montalegre, 5 - 08001 Barcelona)

MENTORING PROJECTS
Dia: Divendres 17 de novembre

Hora: de 17:00h a 19:00h Mentoring Projects

Lloc: Sala Raval CCCB (Montalegre, 5 - 08001 Barcelona)

Mentoring Projects és la trobada que l'Alternativa Professionals organitza des del 2013 amb la col·laboració de Catalan Films & TV. El seu objectiu és generar oportunitats de producció i distribució per al cinema emergent, impulsar el desenvolupament de projectes innovadors i ampliar les possibilitats del sector audiovisual aprofitant el potencial del certamen com a plataforma de visibilitat del cinema independent. A partir d’una convocatòria se seleccionen una sèrie de projectes, als quals s’assigna un expert. Per a l’edició d’enguany s’han seleccionat un total de 18 projectes audiovisuals, en diferents nivells de desenvolupament (del tractament a la postproducció) y de diferents tipologies.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista