Veure aquest correu al teu navegador
Participa al Festival REC - Reunions one-to-one amb experts internacionals 2018
ALERTA!

Festival REC

Participa al Festival REC - Reunions one-to-one amb experts internacionals 2018
Lloc:  Tarragona, Catalunya
Dates:  04 de Desembre - 10 de Desembre de 2017
Data límit: 01 de Desembre de 2017

Data de les reunions one-to-one: dijous 7 de desembre de 16:00h a 18:00h.

Lloc: Casa Joan Miret, Rambla Nova, 36 - Tarragona

 

REC i Catalan Films & TV organitzen una sessió de reunions one-to-one amb experts internacionals dins el marc del festival. Els professionals amb qui es poden sol·licitar reunions són:   

  • Pamela Pianezza: periodista especialitzada en cinema, fotògrafa i programadora de cinema. Com a periodista està especialitzada en el cinema europeu, normalment col·labora amb Dazed & Confused (UK), GQCiné+/Canal+Le Monde des Ados (France), Sequences (Canada) i és editora del diari digital Tess Magazine. Ha treballat com a programadora de festivals com Cannes’ Critics’ Week, Visions du Réel o La Roche-sur-Yon i com a consultora de REC Tarragona i Fribourg Film Festival.
  • Vassillis Economou: Crític cinematogràfic i reporter per destacats festivals internacionals com Cineuropa entre altres. Programador i scour per South East Europe per Tallinn Black Nights Film Festival (PÖFF) i coordinador de projectes pel film workshop NISI MASA’s de Nisimazine.
  • Mira Staleva: Productora i directora del Festival Sofia IFF. També participa als Sofia Meetings. Paral·lelament treballa a l'empresa Art Fest, on actua com a productora, distribuïdora i expositora.
  • Xavier Henry-Rashid: Fundador i director de l’agència de ventes Film Republic, una de les agència europees especialitzades en ficció i documentals creatius que ha crescut més ràpid els darrers anys.
  • Francine Raveney: Té una llarga trajectòria com a productora executiva i consultant. També és cap de recerca i PR de EWA Network.
  • Valeska Neu: Agent de vendes de la prestigiosa Films Boutique de Berlin, especialitzada en la distribució de llargmetratges innovadors realitzats per realitzadors de tot el món. Només agafen de 10 a 15 títols cada any, per a poder dedicar un tracte personal a cada producció.

Per sol·licitar una reunió podeu fer-ho abans del divendres 1 de desembre a l’adreça qpons@gencat.cat especificant:

  • El projecte o producció de la qual voleu parlar
  • Amb quin professional esteu interessats en mantenir la reunió
  • Raó per la qual voleu l’entrevista.
  • Una o dues pàgines EN ANGLÈS sobre el vostre projecte i imatges, enllaços o qualsevol altre tipus de document que s’enviarà prèviament als experts.

 

JORNADA PROFESSIONAL

El divendres dia 8 de desembre de 10 a 14h tindrà lloc la Jornada Professional: Women on Fire: Les dones en la indústria audiovisual europea a l'Espai Turisme (C/ Major 39) de Tarragona.

Per assistir a les Jornades Professionals només heu d’enviar un e-mail a info@festivalrec.com confirmant la vostra assistència i indicant: nom complet, població, professió, productora (en cas que sigueu productors o hi treballeu).

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista