Veure aquest correu al teu navegador
ALERTA!

Clermont-Ferrand 2018

Participa al Marché du Film Court Clermont-Ferrand 2018
Lloc:  Clermont-Ferrand, França
Dates:  05 de Febrer - 09 de Febrer de 2018
Data límit: 19 de Gener de 2018

Clermont-Ferrand és probablement el mercat més important de curtmetratges d’Europa. Catalan Films & TV hi participa amb un estand propi, número 40, on hi haurà taules per reunions a disposició dels professionals catalans. En aquest marc es presenta el programa de curtmetratges “Shortcat 2018”, juntament amb la resta de curtmetratges del catàleg Catalan Films & TV 2018.

A Clermont-Ferrand hi participen cada any més de 3.500 delegats de més de 35 països del món. Entre els delegats es compten distribuïdors, exhibidors, directors i assessors de festivals i mercats i compradors de canals de televisió. A més a més l’equip del Clermont-Ferrand organitza taules rodones, conferències i d’altres activitats.

 

ACREDITACIONS

Les acreditacions, de caràcter individual i personal, s'han de gestionar a través de la pàgina web del festival amb la creació d’un compte abans del 19 de gener de 2018.

Les acreditacions donen accés tant al festival com a l’espai del mercat.

Les acreditacions són gratuïtes però per 60 Euros els acreditats podran accedir als serveis del “Pro Services” durant tot un any. Amb accés al “Pro Services” els delegats poden accedir a tota la informació relativa a d’altres delegats i convidats, al catàleg del mercat i poden elaborar llistats de contactes i pel·lícules entre d’altres avantatges.

IMPORTANT: Si us plau informeu a Queralt Pons - qpons@gencat.cat, un cop us hagueu acreditat, per tal d’organitzar la delegació i els materials promocionals.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si requeriu més informació. 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista