Veure aquest correu al teu navegador
Tramesa FiDMarseille 2018
ALERTA!

FiDMarseille

Tramesa FiDMarseille 2018
Lloc:  Marsella, França
Dates:  11 de Juliol - 16 de Juliol de 2018
Data límit: 26 de Febrer de 2018

Catalan Films & TV organitza una recollida de candidatures per al festival FiDMarseille.

Selecció

  • El festival accepta llargmetratges (més de 60') i curtmetratges (menys de 60') de ficció i documental produïts després de gener 2017.
  • El festival presenta prefrentment World i International premieres de films autorals amb qualitats artístiques i creatives. 
  • Us recomanem que llegiu les bases de participació  

Inscripció

  • Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb l'organització i ha obtingut un número limitat d'inscripcions gratuïtes, prèvia valoració del festival. 
  • Escriviu un mail abans del dilluns 26 de febrer amb el títol del film, tipus de producció, premiere status i si és opera prima. 

*FIDLAB:  us informem que en el marc del festival es celebra el FIDLab, un espai que dóna suport a la coproducció internacional i que selecciona 10 projectes internacionals per oferir l'oportunitat d'ampliar la xarxa de contactes amb productors, distribuïdors, sales agents, sponsors i cadenes de televisió. Cerquen projectes de ficció i documental en fase de desenvolupament, producció o post-producció amb qualitats artístiques i creatives que coincideixen amb la línia editorial de FIDMarseille i amb potencial en el mercat internacional. Data límit d'inscripció: 2 de març. Trobareu més informació seguint el següent enllaç.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista