Veure aquest correu al teu navegador
Tramesa Festival Internacional del Nuevo Cine Latinoamericano de la Habana
ALERTA!

Festival Internacional del Nuevo Cine Latinoamericano de la Habana

Tramesa Festival Internacional del Nuevo Cine Latinoamericano de la Habana 2018
Lloc:  La Habana, Cuba
Dates:  06 de Desembre - 16 de Desembre de 2018
Data límit: 02 de Març de 2018
Catalan  Films & TV organitza una recollida de candidatures per als visionats que l'ICAA farà els propers 13, 14 i 15 de març amb la programadora Zita Morriña del Festival Internacional del Nuevo Cine Latinoamericano de la Habana
 
Requisits
  • Per a concurs: llargmetratges i curtmetratges de ficció, documentals o animació produïts o dirigits per directors espanyols però de temàtica llatinoamericana, o coproduccions de directors llatinoamericans, dels anys 2017(que no hagin participat al festival anterior) o 2018, en versió castellana o subtitulada.
  • Per a la mostra de cinema espanyol: només llargmetratges de ficció, documentals o animació, dirigits per directors espanyols, de temàtica lliure, produïts els anys 2017 (que no hagin participat al festival anterior) o 2018, en versió castellana o subtitulada.
Inscripció
  • Feu-nos arribar un enllaç del film amb subtítols en castellà si no és l'idioma original, o bé un Bluray o DVD, juntament amb la fitxa adjunta complimentada abans del 2 de març al e-mail p.bonet@gencat.cat
  • Us recordem que, si feu l'enviament directament vosaltres, heu de comunicar el dipòsit del film a la Sección de Difusión, Marisa Capa. La data límit en aquest cas és el 9 de març.  
 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista