Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Festival Internacional de Cine Guanajuato

Tramesa Festival Internacional de Cine Guanajuato 2018
Lloc:  San Miguel de Allende / Guanajuato, Mèxic
Dates:  20 de Juliol - 29 de Juliol de 2018
Data límit: 27 de Març de 2018
Catalan Fims & TV organitza una tramesa de llargmetratges i curtmetratges al Festival de Guanajuato.
 
Requisits de participació
  • El festival accepta llargmetratges de ficció i documental i curtmetratges de màxim 30' (de ficció, experimental, animació i documental), amb data de realització posterior a l'1 de gener de 2017.
  • El festival també accepta projectes narratius i de documental de Realitat Virtual amb una durada màxima de 30 minuts i producció posterior a l'1 de gener de 2017.
  • Els curtmetratges guanyadors en les categories de ficció, documental i animació podran ser considerats per a la nominació als premis de l'Acadèmia de les Art i Ciències Cinematogràfiques dels EEUU (www.oscars.org).
  • Us recomanem que consulteu les bases de participació 
Inscripció de films
  • Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb l’organització per accedir a la inscripció gratuïta de les produccions. Si us plau, sol·liciteu el codi abans del 27 de març  a p.bonet@gencat.cat indicant títol, director, premiere status i empresa productora.
  • Una vegada obtingueu el codi gratuït, haureu d'inscriure el film a través de les plataformes Withoutabox o Festhome i adjuntar a les mateixes el press kit amb la informació que us sol.licitin.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista