Veure aquest correu al teu navegador
Presenta el teu projecte!
ALERTA!

BAM - Bogotá Audiovisual Market

Convocatòria selecció de projectes BAM - Bogotá Audiovisual Market 2018
Lloc:  Bogotá, Colòmbia
Dates:  09 de Juliol - 13 de Juliol de 2018
Data límit: 19 d’Abril de 2018

Proimágenes Colombia, juntament amb la Cámara de Comercio de Bogotá, organitzen el Bogotá Audiovisual Market –BAM (9-13 de juliol), l'esdeveniment audiovisual més important de Colòmbia que enguany té Espanya com a país convidat d'honor. Per a la secció de projectes en desenvolupament- BAM Projects selecciona cinc projectes espanyols que tinguin un projecte en desenvolupament amb potencial de coproducció. 

Bases de la convocatòria

  • Poden participar projectes espanyols (llargmetratges o sèries de televisió) de ficció, animació o documental en una etapa avançada de desenvolupament o iniciant pre-producció, amb potencial de coproducció internacional.
  • Només podran presentar projectes les empreses que comptin amb una existència mínima de 2 anys i tinguin experiència en almenys 1 llargmetratge o sèrie emesa. 
  • Els projectes seleccionats seran registrats a la plataforma online del mercat i tindran una taula exclusiva a la seu d'indústria on tindran cites personalitzades. BAM es compromet a organitzar una agenda de fins a 10 cites per al projecte.
  • BAM otorga 1 acreditació al productor de cadascun dels projectes seleccionats.
  • Informacio completa Convocatòria

Procediment d'inscripció: completeu el següent formulari i informeu a Mar Medir mmedir@gencat.cat de la vostra inscripció. 

Per a més informació: Mauricio Tunaroza / www.bogotamarket.com

                                                                                                                                      Data límit d'inscripció: 19 d'abril de 2018

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista