Veure aquest correu al teu navegador
Participa a Conecta FICTION - Pitchings de projectes i acreditacions
ALERTA!

Conecta FICTION

Participa a Conecta FICTION - Pitchings de projectes i acreditacions 2018
Lloc:  Santiago de Compostela, Espanya
Dates:  18 de Juny - 21 de Juny de 2018
Data límit: 27 d’Abril de 2018

Conecta FICTION, esdeveniment dedicat a la promoció internacional de la industria espanyola de ficció per televisió, és un forum de coproducció per a sèries de ficció que es celebra a Santiago de Compostela del 18 al 21 de juny. En la que serà la seva segona edició, Conecta FICTION realça el seu caràcter d'esdeveniment internacional de coproducció i networking posant el focus en dos països: Alemanya i Colòmbia.

Sessions de pitchings de projectes

 • Pitch Copro Sèries: convocatòria de projectes de coproducció internacional de sèries o mini sèries per televisió. Es seleccionaran 10 projectes que tindran l'oportunitat de presentar-se durant una sessió de Pitching davant els acreditats procedents d'Amèrica Llatina, Estats Units i Europa.
 • Pitch Digiseries: convocatòria de projectes per presentar projectes de sèries digitals (destinades a la seva difusió en diferents plataformes per a diferents dispositius i a l'abast de tots els públics). Es seleccionaran 5 projectes que tindran l'oportunitat de presentar-se durant una sessió de pitching davant els acreditats procedents d'Amèrica Llatina, Estats Units i Europa.
 • Pitch Clips: destinat als associats del sindicat de guionistes ALMA i el Foro de Asociaciones de Guionistas Audiovisuales FAGA per a que el talent es presenti durant l'esdeveniment davant el sector audiovisual nacional i internacional. Cada entitat seleccionarà 6 finalistes per a que el jurat de Conecta FICTION esculli a tres de cadascuna de les associacions, i tindran l'oportunitat de veure presentat el pitch del seu projecte davant els acreditats de Conecta FICTION. Els participants han de gravar un vídeo (màx. 2') on exposin el seu projecte de sèrie o minisèrie. 

​Acreditacions

 • L'acreditació està reservada exclusivament a professionals de la indústria audiovisual. Condicions 
 • Preu: 270 € (+ 21% IVA) fins l'11 de juny o quan l'aforament estigui complert.
 • Els acreditats tindran accès a totes les activitats de l'esdeveniment: 
  • Sessiones de pitching: Copro Series, Digiseries, Seleccionats SGAE.
  • La Caja de Ficción, plataforma online (facilitats per organitzar l'agenda) i espai per reunions entre autors, productors o canals de televisió.
  • Conferències, tallers i celebració de panels i case study.
  • Projeccions de sèries i mini sèries durant el día i estrenes internacionals durant la nit.
  • Accés prioritari a Conecta FICTION FEST, festival de sèries obert al públic.
 • Més informació

 

​Preguem informeu a medir@gencat.cat de la vostra participació.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista