Veure aquest correu al teu navegador
Envia el teu projecte!
ALERTA!

BrLab

Presenta el teu projecte a BrLab 2018
Lloc:  Sao Paulo, Brasil
Dates:  10 d’Agost - 18 d’Agost de 2018
Data límit: 02 de Maig de 2018
Brlab és un laboratori desenvolupament de projectes audiovisuals que es celebra a Brasil. Enguany celebra la seva vuitena edició del 10 a 18 d'agost a Sao Paulo. Productors i directors amb projectes en desenvolupament de llargmertages de ficció live-action i animació de qualsevol país d'Amèrica Llatina i la Península Ibèrica poden inscriure's en aquesta nova edició que ha ampliat el seu termini d'inscripció fins el 2 de maig
 
Al llarg de set  dies, dos representants dels projectes seleccionats (director/guionista i productor) disposaran de consultories integrals per als seus projectes en aspectes fonamentals per a una millor realització dels seus productes: guió, direcció, producció i distribució. Les activitats inclouen també conferències i trobades amb professionals del Brasil i de l'exterior.
 
L'organització del BrLab cobreix el cost d'un bitllet d'avió des del país d'origen a São Paulo a un dels participants i oferirà allotjament amb esmorzar inclòs per als dos participants (director i productor).

Requisits
 • Es seleccionen 11 projectes de llargmetratges de ficció i animació en desenvolupament de qualsevol país d'Amèrica Llatina i de la Península Ibèrica, que tinguin productor i director definits. 
 • Cada projecte ha de comptar amb un director/guionista i 1 productor que confirmin la seva presència al BrLab. 
 • El director/guionista ha d'haver dirigit almenys 1 curtmetratges de ficció o documental i estar involucrat  en la redacció del guió del projecte presentat.
Documentació necessària per a la inscripció 
 • Presentació del projecte (máx 1 pàgina)
 • Logline (sinopsis curta de 2 ó 3 línies)
 • Sinopsi llarga (máxim de 600 paraules)
 • Tractament (máxim 5.000 paraules)
 • D'una a tres escenes desenvolupades en forma de guió audiovisual i 1 paràgraf per cada escena presentada que justifiqui les raons per a la seva elecció.
 • Proposta creativa, visual i sonora del director (màxim 600 paraules)
 • Bio-filmografia del productor i del director
 • Carta de motivació del director (fins a 400 paraules)
 • Carta de motivació del productor (fins a 400 paraules
 • Pressupost del projecte, amb la descripció de les següents fases: desenvolupament, pre-producció, producció i post-producció. 
 • Pla de finançament
 • Enllaç de treballs anteriors del realitzador, si és possible.
 • Per a projectes d'aniamció també és obligatori l'enviament de text descriptiu de l'estil de direcció d'art i tècnica d'animació i l'enviament de 5 dibuixos conceptuals de personatges i/o escenaris. 

Convocatòria i bases

Formulari inscripció

Contacte contato@brlab.com.br

Si inscriviu el vostre projecte, preguem ens informeu a mmedir@gencat.cat

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista