Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Raindance Film Festival

Tramesa Raindance Film Festival 2018
Lloc:  Londres, Regne Unit
Dates:  26 de Setembre - 07 d’Octubre de 2018
Data límit: 06 de Juny de 2018

El festival de Raindance es celebra a Londres i enguany celebra la seva 26ena edició. El certamen té com objectiu mostrar el millor del cinema independent internacional.

Requisits

  • El festival accepta llargmetratges de ficció i documental (més de 45’), curtmetratges de ficció i documental (menys de 45’), videoclips, films RV (menys de 45’) i web sèries.
  • Les produccions han d’haver estat acabades després de l’1 de gener de 2017.
  • Els llargmetratges han de ser almenys première britànica.
  • Us recomanem que consulteu les bases de participació

Inscripció

  • Catalan Films & TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes per als llargmetratges de ficció i documental que s'atorgaran a aquelles primeres sol·licituds que compleixin els requisits, prèvia valoració del festival i un descompte del 20% en la inscripció per tota la resta de produccions catalanes interessades en presentar candidatura. Tarifes d'inscripcions
  • Envieu el vostre interès a p.bonet@gencat.cat abans del 6 de juny, indicant títol, productora, director i premiere status i us informarem del procediment a seguir.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista