Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Festival Internacional de Cine en Guadalajara

Tramesa Festival Internacional de Cine en Guadalajara 2019
Lloc:  Guadalajara, Mèxic
Dates:  08 de Març - 15 de Març de 2019
Data límit: 26 d’Octubre de 2018

FESTIVAL

Catalan Films & TV organitza una tramesa de produccions catalanes a la propera edició del Festival Internacional de Cine en Guadalajara que tindrà lloc del 8 al 15 de març de 2019.

Selecció

 • El festival accepta llargmetratges de ficció (min.60') i documental (mín. 45')  i curtmetratges de ficció i documental (màx.30') realitzats el  2018 o 2019.
 • El festival requereix première mexicana.
 • Es recomana llegir les bases de participació on trobareu els detalls de totes les seccions del festival.

Inscripció

 • Les inscripcions són gratuïtes. 
 • Cal emplenar el formulari online del web del festival on haureu d'incloure un enllaç protegit amb subtítols en anglès si l’idioma no és el castellà ni l’anglès per al seu visionat online abans del 26 d'octubre.
 • Envieu un mail a p.bonet@gencat.cat informant-nos de la inscripció indicant: 
  • Títol, director i productora/es
  • Status premiere


ACTIVITATS D'INDUSTRIA

 • DocuLab té com objectiu l'impuls de directors de cinema documental i els seus projectes que es troban en etapa avançada d'edició i necessitin assessoria per a la finalització dels processos de postproducció i distribució.
 • 15º Encuentro de Coproducción: té com objectiu principal propiciar el contacte directe entre projectes cinematorgàfics en desenvolupament d'Iberoamèrica amb professionals de la indústria audiovisual, fons de finançament, productors, compradors i venedors internacionals. 30 projectes seran seleccionats a participar en aquesta secció.
 • Guadalajara Construye 13: és un programa que cerca  llargmetratges de ficció iberoamericans en etapa de postproducció. Set films de ficció seran seleccionats i presentats davant professionals de la indústria. .

Si presenteu algun projectes en alguna de les activitats d'indústria, si us plau escriviu un e-mail a mmedir@gencat.cat.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista