Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Palm Springs International Film Festival

Tramesa Palm Springs International Film Festival 2019
Lloc:  Palm Springs, Estats Units
Dates:  03 de Gener - 14 de Gener de 2019
Data límit: 21 de Setembre de 2018
Catalan Films & TV està en contacte amb la programadora del festival Palm Springs International Film Festival. La data límit d'inscripció ja ha passat però us demanem que ens informeu dels films que heu inscrit i aquells interessats en enviar llargmetratges de ficció que compleixin els requisits que detallem a continuació, ens podeu fer arribar el vostre interès en participar-hi.
 
Requisits de participació
  • El festival accepta produccions de més de 70 minuts· En aquesta tarnesa només enviarem llargmetratges de ficció.
  • El film ha d’haver estat acabat al 2018 i no pot haver estat estrenat a Coachella Valley (Palm Springs) ni emesa als Estats Units o Internet.
  • Us recomanem que consulteu les bases de participació  
Inscripció    
  • CF&TV disposa d’un número limitat d'inscripcions gratuïtes que es donaran a les primeres sol·licituds d’inscripció que arribin abans del divendres 21 de setembre a p.bonet@gencat.cat i que compleixin els requisits, prèvia valoració del festival.  
  • Ens heu de detallar la següent informació: Títol, director, productora, status premiere, enllaç protegit de vimeo i reviseu, si us plau, la informació de la fitxa del film a www.catalanfilms.cat.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista