Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

FICCI 2019

Tramesa Festival Internacional de Cine de Cartagena de Indias FICCI 2019
Lloc:  Cartagena de Indias, Colòmbia
Dates:  06 de Març - 11 de Març de 2019
Data límit: 25 de Setembre de 2018
Des de Catalan Films & TV organitzem una tramesa de llargmetratges per al visionat que l'ICAA organitza per al director artístic del Festival Internacional de Cine de Cartagena de Indias FICCI, Felipe Aljure, els propers 1 i 2 d'octubre.
 
Requisits visionat
  • Llargmetratges i curtmertages (de només de 30') produïts el 2018 o work in progress que estiguin acabats abans del festival.
  • Preferentement premiere internacional. Mínim premiere colombiana.
  • Més informació

Inscripció

  • Ens heu de fer arribar la fitxa adjunta complimentada a p.bonet@gencat.cat abans del dimarts 25 de setembre. L'enllaç protegit de Vimeo ha de ser en versió castellana o amb subtítols en castellà o anglès. 
  • Us recordem que, si feu l'enviament directament vosaltres, heu de comunicar el dipòsit del film a la Sección de Difusión, Marisa Capa, Tel.: 91-7017000, e-mail: difusion.icaa@mecd.es, Plaza del Rey, 1, Madrid. La data límit en aquest cas és el 26 de setembre.

TRAMESES EN CURS

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista