Veure aquest correu al teu navegador
Convocatòria Catàleg 2019
ALERTA!

Catàleg 2019

Convocatòria Catàleg 2019
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  08 d’Octubre - 10 de Desembre de 2018
Data límit: 10 de Desembre de 2018

Catalan Films & TV obre la convocatòria per a la nova edició 2019 del catàleg anual en format digital. El catàleg recull la producció audiovisual catalana més recent i és un instrument essencial per a la promoció als mercats, mostres i festivals Internacionals.

El catàleg contindrà producció nova, tant l’acabada (qualificada o en postproducció) com la no acabada (pre-producció o rodatge). Us recordem que el catàleg inclou també els continguts creats especialment per a d'altres plataformes.

La informació del catàleg s'extreu directament de les dades que entreu al nostre web. Per tant, heu de fer servir el gestor del web Catalan Films & TV  que us permet gestionar de forma autònoma la informació que vulgueu que aparegui al catàleg. Per entrar al vostre espai us heu d’adreçar a la part superior dreta de la home de www.catalanfilms.cat.

En el següent enllaç trobareu tota la informació de la CONVOCATÒRIA

Data límit d’introducció de dades: dilluns 10 de desembre de 2018

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista