Veure aquest correu al teu navegador
Tramesa a REGARD – Saguenay International Short Film Festival
ALERTA!

REGARD – Saguenay International Short Film Festival

Tramesa a REGARD – Saguenay International Short Film Festival
Lloc:  Saguenay, Quebec, Canadà
Dates:  13 de Març - 17 de Març de 2019
Data límit: 29 d’Octubre de 2018

Des de Catalan Films & Tv organitzem una tramesa de films al festival Regard - Saguenay International Short Film Festival.

El festival Regard és un dels festivals de curtmetratges més importants d'Amèrica del Nord. Cada any, l'esdeveniment, fundat el 1995 a Saguenay, presenta al voltant de 200 curtmetratges internacionals i de Quebec

És un dels festivals que donen accés al OSCAR® per al curtmetratge (festivals qualificats de l'Acadèmia). En altres paraules, les pel·lícules guanyadores del Gran Premi del Festival i el Gran Premi Canadà es tindran en compte en el procés de nominació del OSCAR® al millor curtmetratge de ficció.

 

Selecció

El festival accepta curtmetratges de màxim 40 minuts de durada, de qualsevol gènere (ficció, documental, animació,..) i acabats durant els dotze mesos precedents al Festival.

Per la secció oficial internacional el certamen dóna prioritat a les estrenes mundials, americanes i canadenques i a aquells curts acabats després de març de 2018. 


Inscripció

CF&TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes que s'atorgaran a aquelles sol·licituds que compleixin els requisits, prèvia valoració el festival.
Escriviu un correu a Queralt Pons qpons@gencat.cat amb les dades de la producció (títol, director, productora, tipus de producció i premiere estatus) abans del dilluns 29 d'octubre i us donarem les instruccions pertinents.

La data límit oficial del festival és el dia 1 de novembre, per aquells que no obtingueu codi gratuït.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista