Veure aquest correu al teu navegador
Participa al NATPE MIAMI 2019
ALERTA!

NATPE

Participa al NATPE MIAMI 2019
Lloc:  Miami, Estats Units
Dates:  22 de Gener - 24 de Gener de 2019
Data límit: 20 de Novembre de 2018

ICEX organitza la participació espanyola amb l'estand Audiovisual from Spain al NATPE Miami, que tindrà lloc a l'hotel Fontainebleau i Eden Roc a Miami del 22 al 24 de gener.

El NATPE Miami és la via d'entrada a Estats Units i Amèrica Llatina per als productors i distribuïdors de sèries de TV, programes d'entreteniment, documentals, animació i cinema. També per a plataformes digitals i serveis relacionats.

NATPE Miami és el mercat de compra-venda de continguts audiovisuals més importants d'Amèrica, reunint cada any a 5.000 executius, entre els quals es troben més d'1.200 compradors de contingut audiovisual.

ICEX s’encarrega de la contractació d’un estand així com de la decoració i mobiliari. S’elaborarà un catàleg d’assistents al mercat amb detall de les produccions que presenten les empreses. També posa a disposició d'empreses taules d'ús exclusiu, taules d'ús compartit, mini-estands de 9m2 i acreditadions individuals a 575 USD (en aquest cas cal que contecteu prèviament amb en Javier Martinez javier.martinez@icex.es

  • Trobareu les condicions de participació a la següent CONVOCATÒRIA
  • Les empreses interessades a participar han d'emplenar el formulari entrant al següent enllaç d'INSCRIPCIÓ
Per a qualsevol dubte o informació podeu contactar en Javier Martín a javier.martinez@icex.es o al +34 91 349 1975

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista