Veure aquest correu al teu navegador
Participa al 4K HDR Summit 2018
ALERTA!

4K HDR Summit

Participa al 4K HDR Summit 2018
Lloc:  Málaga, Espanya
Dates:  07 de Novembre - 09 de Novembre de 2018
Data límit: 01 de Novembre de 2018

La 4K-HDR SUMMIT és la principal trobada internacional de professionals de la indústria de la Ultra Alta Definició.

Durant tres dies experts, empreses i assistents de més d'una vintena de països coneixeran l'estat de l'art de la Ultra Alta Definició i debatran sobre el futur de la producció i distribució de continguts en altes resolucions.

En cada edició, més de 20 països estan representats per empreses, professionals i assistents, que comparteixen necessitats i solucions amb els experts internacionals de 4K/UHD HDR (EBU, UHD ALLIANCE, UHD FORUM..), així com amb productors i enginyers. A més, les empreses líders duen a terme transmissions 4K HDR en directe per satèl·lit, TDT i HbbTV; i les principals marques 4K organitzen tallers i demostracions. Fins i tot les sessions són transmeses en directe a 4K HDR.

Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb la organització per tal de que les empreses catalanes es beneficiïn del 50% de desompte en l'acreditació.

El preu oficial son 726€ i el preu amb el descompte aplicat son 363€. Si us plau escribiu un email a Queralt Pons qpons@gencat.cat per sol·licitar el codi de descompte.

Aquí trobareu l'agenda d'activitats 2018 i un video resum de la pasada edició

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista