Veure aquest correu al teu navegador
Participa al Work-in-progress de Les Arcs Film Festival 2018 - Deadline ampliat
ALERTA!

Work-in-progress de Les Arcs Film Festival 2018

Participa al Work-in-progress de Les Arcs Film Festival 2018 - Deadline ampliat
Lloc:  Les Arcs, França
Dates:  15 de Desembre - 22 de Desembre de 2018
Data límit: 31 d’Octubre de 2018

L'ICAA organitza una tramesa de llargmetratges en work in progress per el director del festival Les Arcs Film Festival, Frederic Boyer, per a la secció d'indústria Work in Progress

L'audiència estarà formada per agents de vendes (66 agents de vendes van acudir a l'edició passada), i directors de Festivals (Locarno, Cannes, Karlovy Vary, i molts més).
Només es mostraran 8 minuts de clips amb dos o tres escenes màxim.
En l'esdeveniment, també s'inclou un working progress esponsoritzat per Eurimages amb un premi de 50.000€ per a pel·lícules innovadores, artístiques i experimentals. 
Es reproduiran 14 working progress (6 per al premi Eurimage), i l'única condició és no tenir cap agent de vendes.

Requisits per al visionat

Llargmetratges "art house" en work in progress que han començat rodatge a partir de l'1 setembre de 2018 i que no tinguin un agent de vendes vinculat al projecte.
Us recomanem que consulteu les bases de participació

Inscripció    

Escriviu un mail a Queralt Pons qpons@gencat.cat amb la fitxa adjunta complimentada i feu-nos arribar un enllaç protegit (mínim 10 minuts de metratge) en versió original amb subtítols en anglès abans del 31 d'octubre.
Us recordem que, si feu l'enviament directament vosaltres, podeu enviar la fitxa abans del 31 d'octubre a Marisa Capa difusion.icaa@mecd.es. Us preguem ens feu saber qui presenteu candidatura directa per tal de fer un correcte seguiment.

 

TRAMESES EN CURS

REGARD

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista