Veure aquest correu al teu navegador
Tramesa a Full Frame Documentary Film Festival 2019
ALERTA!

Full Frame Documentary Film Festival

Tramesa a Full Frame Documentary Film Festival 2019
Lloc:  Durham, Estats Units
Dates:  04 d’Abril - 07 d’Abril de 2019
Data límit: 09 de Novembre de 2018

Catalan Films & TV organitza un enviament de documentals al festival Full Frame Documentary, festival nord-americà que mostra el treball de cineastes contemporanis.

Selecció 

Inscripció

  • CF&TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes que s'atorgaran a aquelles sol·licituds que compleixin els requisits, prèvia valoració del festival.
  • Escriviu un correu a Queralt Pons qpons@gencat.cat amb les dades de la producció (títol, director, productora, tipus de producció i premiere estatus) abans del divendres 9 de novembre i us donarem les instruccions pertinents.
  • Les deadlines oficials del festival son regular deadline 31 octubre i regular deadline 15 desembre, per si ho voleu fer pel vostre compte. Informeu-nos en tot cas per fer-ne un correcte seguiment


TRAMESES EN CURS

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista